Jag har startat ett projekt på FundedByMe för att kunna trycka Nyckelringsrollspelet i en upplaga om 100 exemplar till att börja med. Jag har redan blivit stöttad så till den milda grad att jag bestämt mig för att trycka rollspelet även om jag behöver skjuta till ytterligare pengar själv (nyckelring och montering av rollspelet samt deluxe-utgåvans tärningar och pennor ingår inte i summan som täcks av crowdsourcingprojektet), eftersom det verkar… ja, poppis helt enkelt.

Jag kommer att be om hjälp med att betatesta rollspelet här på discordia under kommande dagar och jag kommer också att be om hjälp med korrekturläsning. FundedByMe-projektet pågår i 30 dagar, och snart är Valborg och Maj här och då kommer jag att arbeta på att ställa i ordning den digitala förlagan som skall användas i tryck. Så förvänta er uppdateringar på projektet löpande de kommande veckorna.

Om du vill stötta projektet så kan du gå hit och bidra.

När rollspelet är tryckt kommer kostnaden att ligga någonstans runt 50 – 70 kronor för ett ex, detta delvis på grund av kostnaden som tillkommer i form av nyckelringar, och delvis som en möjlighet för mig att trycka fler prylar. Som 20K-teckenprojektet till exempel. Alla pengar som kommer in i form av bidrag till tryck och köp av rollspel kommer jag att pumpa in i fler projekt, ba s’att ni vet.

Jag är jätteglad över att jag har fått så stort stöd redan, och jag är verkligen tacksam över att ni som redan skänkt pengar tror på idén, sight unseen.

Jag skall göra mitt bästa för att förvalta ert förtroende. Och för att göra den digitala utgåvan till ett kick-ass rollspel så klart.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,