Dagen då världen gick under är 34 på listan och det 47:e äventyret jag skriver i 20.000-teckenprojektet. Det är skrivet för All Flesh Must Be Eaten, Eden Studios mycket flexibla zombieapokalypsrollspel.

20KTP_Omslag_Ddvgu

Förvirringen var total. På akutmottagningen förklarades fler och fler personer döda. Bårhusen var fulla. Det fanns ingenstans att lägga liken.

Det som först hade klassificerats som en aggressiv form av rabies var plötsligt det största hot mänskligheten hade stött på. Dödsfallen uppgick till 97%. Det var en häftig sjukdom, följd av aggression och död.

Sjukvårdarna hade sedan man upptäckt att blod och kroppsvätskor smittade försetts med metallbrynjor som i första hand tagits fram för dykning i hajtäta vatten. Det stoppade dock inte spridningen nämnvärt. Vem som helst kunde plötsligt bli heltokig och börja bita omkring sig. Det var den tredje juni 2012 som allvaret i situationen slog till på den överfulla akutmottagningen. En efter en av de döda som lagts i liksäckar sate sig upp, fast beslutna att avsluta de måltider de påbörjat.