Igår var jag hos mina knarklanga… nej, jag menar ansvariga utgivare för Fenix, Tove och Anders eftersom vi skulle gå och se Eddie Izzard (Briljant! Mannen är ett geni!). När jag kom dit fick jag utöver recensionsexemplar en oväntad present. Olof Lindqvist, vars spel Portal jag… ehum… sågade i Fenix (ute nu), hade skickat en fin t-shirt med ett monster på och en vänlig lapp som tackade för recensionen.

Att bemötas av den typen av reaktion har inte hänt ofta, men när det hände var det personerna bakom New Horizon som tog kontakt med Tove och tackade för recensionen. Robert Jonsson brukar också vara ganska glad när jag recenserar, så två gånger tidigare :).

Hård men rättvis var omdömet. Olof, om du läser det här: du gjorde verkligen min dag oändligt mycket bättre och skapade pepp där peppen tidigare varit lite låg. Tack för din omtanke. Jag uppskattar verkligen tanken.

Jag kan tillägga att i nästa nummer kollar jag in Heart of the Swarm, Defiance, Noas sista drag, The God That Crawls, The Tale of the Scarecrow, The Magnificent Joop van Ooms, Mice and Mystics, Relic och Cold and Dark. En försvarlig spelhög med andra ord. Det har ju varit GothCon. Jag har redan fastnat i SCII och spelar om första kampanjen för att ta mig an Heart of the Swarm med hela upplevelsen i ryggen.

Vilket påminner mig om att jag borde skriva mer om spel på Discordia. Och köpa en gamermus, för Apple i all ära, men att få slut på batterier mitt i en zerg-rush… näe.

Defiance Launch Trailer

Det visar sig för övrigt att Defiance är en transmedial pryl. Det går en serie på Syfy som inspireras av spelet och tvärtom. Eller något. Så det är bäst att jag spelar mycket!