Ad Astra är det trettioandra äventyret jag skriver i 20.000-teckenprojektet och är gjort för Maschine Zeit. Anledningen till att äventyr 78 kommer på plats 32 är för att jag är trött på att vänta på att publicera det. Så det så. Bah!

20KTP_AdAstra

Metallen gav ifrån sig pingande och knakande ljud när den svalnade. Jossan hade aldrig sett ett så här rikt fynd av Prometheum 2 tidigare och hon tänkte lite kort på vad hon skulle kunna göra med sin andel. Öppna en skola kanske, eller starta upp en stipendiefond.
Fotsteg smattrade till bakom henne och hon gick genast in i ett hyperfokuserat tillstånd, samtidigt som hon förbannade sin dumhet. Viklundhabitatet var inte ett säkert ställe att stå och drömma på.
“Lindberg, Lindberg” hennes röst darrade lite över walkien.
“Lindberg här, kom.”
“Ohlsson här. Jag har just haft en upplevelse, kom.”
“Ohlsson, stanna där du är. Eklund och Birgersson kommer och hämtar dig om ett par minuter. Fortsätt rapportera var tionde sekund, slut kom.”
“Klart slut.”
Jossan hörde Mickes och Victorias steg redan, lite längre bort i korridoren. Sedan hörde hon skriken och det sjuka, våta ljudet av en person som slets i två delar. Och sedan de smattrande fötterna. Och sedan tystnad.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,