Det är hippt, det är fräscht och det är lite fräckt. Pratar så klart om Kasumi med tillhörande uppdrag i Mass Effect 2. Till och med klänningen Shepard klär sig i och lufsar runt i är en prick över ett i som jag inte visste behövdes. Shepard har ju faktiskt riktigt snygga ben.

Till skillad från Saeed är Kasumi riktigt sympatisk, och jag behöver inte välja så mycket när jag spelar hennes uppdrag, men allt från introduktion till kommentarer från denna mycket snyggt exekverade tjuv bara skriker elegans. Vilket det förmodligen också är meningen att det skall göra.

Kasumi bjuder på lite intospektion, lite Oceans 11, lite kärlek till spelet och lite extra Mass Effect, så som det nu är. Och eftersom jag älskar Mass Effect 2 med sin fokuserade speldesign och det ever så elegant utformade coversystemet, så kan jag inte säga nej till lite mer av det. Faktum är att jag känner mig lite som Oliver Twist när jag står där med händerna utsträcka. Snälla BioWare, kan jag få lite mer?

Tre tjuvar av fem möjliga, mest för att DLCt är en smula ytligt.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,