… eller inte.

En anledning till att discordia har varit lite tystlåten på senare tid är för att den tid jag inte tillbringar på jobbet tillbringas med research, att läsa in mig på Freeway Warriormaterial – rollspel på gång – skriva Fenixrecensioner (minst 11 i nästa nummer) och göra knasiga grejer som att hålla föreläsningar (nu senast Animex, nästa gång blir det Sweden Game Conference) samt att ställa upp som sommargäst i P4. Det är i runda slängar 40 minuter prat. Har ni någon aning om hur mycket text det är?

Utöver det har jag hjälpt studenter med deras uppsatser, sitter med i ett flertal jurys och är allmänt överbelastad.

Med andra ord har jag lite att göra. Jag är dessutom för tillfället utan cykel, vilket har lett till ett par frustrerade veckor med Edmontons lokaltrafik.

Men! Sommargäst i P4. Vill du ha en ruskigt ytlig inblick i mitt liv så lyssna. Om inte annat kanske det kan ge en mer nyanserad bild av varför jag är (enligt flashback) en kukmätarpolitruk och enligt forumet för vetenskap och folkbildning “fullt medveten om att jag satt en ryss på svansen på en katt” eller något liknande för att jag frågade om feministiska rollspel. Note to self, do not Google.

Livet är kort, sommaren är lång. Nu skall jag fnula på en crowdfundingkampanj och slappna av efter att ha jobbat på Anthem hela dagen.