Jag har klarat av Awakening med flygande färger, som de säger. Efter Arkitekten så begav jag mig till Balckmarsh där jag hittade Kristoffs lik och vann Justice till mitt lag. Efter det så händer inte så mycket mer i Awakening, jag fick aldrig Sigruns och Oghrens Companion quests eftersom Oghren inte gillar mig, och Sigrun blev mer eller mindre bortglömd.

Jag tillbringade ett par timmar med att opta runecrafting, och använde till min stora skam Diligence-runeexploiten så att jag hade råd med att utrusta alla med Paragonrunor.

Sedan blev det banka av. Jag valde att rädda Amaranthine, vilket inte var så poppis. Och så valde jag att låta Architect leva. Det var heller inte så poppis, men jag dödade Mother och det var ryslige helt okej.

Jag följde upp med Golems of Amgarrak och sedan Witch Hunt. Nu är jag liksom klar. Vad gör jag nu? Jo, jag köper Rogue, Mage och Warrior pack och börjar på Dragon Age II med Guaryns äventyr som grund.

Intressant?