Elektrakomplexet är trettionio på listan och det 34:e äventyret jag skriver i 20.000-teckenprojektet och är gjort för Eclipse Phase. Du kan dessutom tanka hem Quick Start Rules (PDF) för rollspelet, så du behöver inte ha hela boken för att spela det här. Enjoy.

20KTP_Elektrakomplexet

En smäll hördes på den eleganta festen, tätt följt av klapprande klackar och det sjukliga ljudet av någon som spydde. Sedan, i förröppningen, den överjordiskt karismatiska Elektra Ganymedes på skakiga ben och med håret i oordning, blek som ett lakan och med sminket rinnande längs tårblöta kinder.

“Det var det sjukaste jag har sett” andades hon. “Någon har skickat mig en holovid av mig när jag blir torterad och dödad. Ååh..” Elektra tar ett par steg och svimmar sedan, uppfångad av en manlig filmstjärna som bara verkat vänta på sin tur.

Nyfikna gäster har dragit sig mot holovidstjärnans sovrum där holoviden fortfarande står och går. Två maskerade personer styckar målmedvetet Ganymedes kropp på bilden och det är fler som inte kan hålla maginnehållet nere. Filmen är brutal och Elektra lider verkligen. Någon har mördat den vackra Elektra. Frågan är bara när, och varför offret själv inte minns incidenten.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,