Mass Effect: Descent är 16 på listan och det 57:e äventyret jag skriver i 20.000-teckenprojektet. Mass Effect: Descent är skrivet för Basic Role-Playing. Jag har lagt till ett regelavsnitt som bygger på BRPs regler, men jag skulle rekommendera testspelande innan de används rakt av. De är mer eller mindre tillhöftade.

20KTP_Omslag_MassEffectDescent

Batarierna kom mitt i natten. Alliansbasen på Klensal upptäckte inte anfallet förrän det var försent och då var redan många av gruvarbetarna på planeten förskansade i det slavskepp som låg dolt vid en oavläst lagrangepunkt. Slavhandlare hade redan tidigare gjort räder mot Klensal, särskilt nu när fler gruvkoncerner lurats till planeten i hopp om att de geologiska undersökningar som gjorts faktiskt stämde.

I ljuset av den senaste räden och de ytterligare scanningar som gjorts i jakten på den påstådda mineralrikedomar som uppenbarligen fabricerats, var kapten Wilson mycket nära att bara grabba tag i ett hagelgevär och gå och skjuta de närmsta fyrögon hon såg. Istället valde Wilson att sätta ihop en liten men effektiv trupp som kunde arbeta under press utan att ställa frågor. Kunde hennes gamle vän kapten Anderson så kunde hon också.