Jag har varit med i RadioGamer igen, den här gången har vi pratat sex i spel. Sanningen att säga hade jag inte så mycket att säga, men det hade å andra sidan Fiercebabyjune, aka Tove “awesome” Bengtsson.

Jag tänkte dock att jag kan ju samla mina sexinlägg i det här inlägget så vet ni var ni skall leta om ni vill läsa något… ehum… explicit.

Sex me up?
Våldtäktskultur – som tyvärr förekommer i spel med sex i.
Daniel Floyd om datorspel och sex
Det är skillnad på sex och sex (NSFW)
Debrief – DA:O vs ME & ME2
God of War meets God of Love (NSFW)

Och ja, jag ljög faktiskt inte, jag är så in i helvete pryd.

Och jag har spelat igenom DA2 fyra gånger. Men bara två gånger hela vägen till eftertexterna. Två mages, en rogue och en warrior. Mage och Rogue hela vägen till slutet. Warrior och en mage till strax innan slutstriden, när jag insåg att jag tyckte det var tråkigt utan Isabela och började om. Ehum.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,