Jag håller fortfarande på att leta efter ett tryckeri, men så fort jag har hittat någonstans att trycka eländet och vad det kommer att kosta så lägger jag upp ett projekt på FundedByMe. Alla som bidrar med 100:- eller mer kommer att kunna tillskansa sig en tryckt version, det är i alla fall min förhoppning. Sedan lär det bli lite extra för de som bidrar med ytterligare penningar, exakt var är ännu inte riktigt färdigt.

Jag har också börjat skriva en dagbok med allt stuff jag lyckas göra under dagarna. Jag har en svaghet (okej, okej, jag har många svagheter, men jag orkar inte lista alla) och det är min starka känsla av att aldrig åstadkomma något, så jag gör mitt bästa för att motverka både den och min perfektionism.

Senaste veckan – torsdag till torsdag – har sett ut så här:
5/1 – 12
På grund av det oväntat positiva mottagandet av Nyckelringsrollspelet har jag börjat korrekturläsa och skriva in det i ett textdokument som jag kan sätta för tryck. Jag har också bett Tove och Anders om hjälp med att skriva offert till tryckerier.

6/1 – 12
Skrev recension av Zombie Lane på iPad för discordia
Skrev recension av Puzzle Quest 2 på iPad för discordia (att publiceras den 7/1)
Fotade alla exemplar av nyckelringsrollspelet till devilkitten.nu
Skrev recension av Mme de Brasilliachs hemlighet & Kolonnerna för Speltidningen Fenix

7/1 – 12 Nya projekt på devilkitten, bloggposter. Ett debacle på twitter pajade effektivt dagen.

8/1 – 12 Jobbade på ett av de tre sista kapitlen till rollspelshandboken, fixade foton till devilkitten.nu och lade upp nytt projekt, Kumihimo

9/1 – 12 Scannade bilder i referenssyfte till mitt pappersdockeprojekt

12/1 – 12 Recenserade Erebos för Speltidningen Fenix.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,