Eros/ Agape är det tredje äventyret ut i 20.000 tecken serien. Äventyret är skrivet för Angel RPG.

20KTP_Omslag_Eros_Agape

Edit: På begäran lägger jag upp en stämningstext i bloggposten.
Det låg en aura av desperation över den unga personen som med viss svårighet satte sig ner i stolen mitt emot de luttrade detektiverna. Något i hans sätt att röra sig fick hjärtat att hicka, och när han drog upp tröjan för att visa de tre parallella såren som löpte längs med revbenen… synen kunde få vilket hjärta som helst att brista.

Blåmärkena som avtecknade sig mot den bleka huden och hans stora mörka ögon som såg allvarligt på gruppen medan han förklarade att han var förföljd av… något, och att detta något säkert väntade på honom därute, fick det att göra ont i kroppen av ilska.

Efter att den unge mannen eskorterats säkert till ett hotellrum var de flesta överens. Han förtjänade deras hjälp.

Ett telefonsamtal samma kväll från Wolfram & Hart nådde honom just som han sjunkit ner i badet för att mjuka upp sina stela muskler. “Max” svarade han.
“Max, det är Lilah Morgan. Jag hoppas att din övergång gick bra?”
“Absolut, bara de vanliga skråmorna.” Allt medan Max talade i telefon ljusnade hår och ögon tills varelsen som låg i badet hade förvandlats till en blond och blåögd man.
“Du vet vad du har att göra. Det här är sista gången jag vill höra av det där gänget.”
“Oroa dig inte. Jag har redan hittat den svagaste länken.” Med det lade han på och sjönk ner i badet. När han sedan klev upp var det inte längre en ung mans kropp hon bar, utan en kvinnas, och hon var mycket, mycket hungrig.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,