Just nu är det full rulle på jobbet, vilket innebär att jag knappt är hemma. Det betyder också att jag inte har haft tid att jobba med texten till rollspelet så mycket som jag har velat, eller alls.

Slutgiltig text kommer att finnas först helgen den 1:a Juni, som det ser ut nu. Efter det kommer Dante att behöva lite tid på sig att fixa med tryck, men så fort det är klart går rollspelet iväg till tryckeriet.

I skrivande stund är det nio dagar kvar till slutet på projektperioden på FundedByMe, och det betyder också att det bara återstår nio dagar att beställa en lyxutgåva. Den kommer inte att finnas tillgänglig på något annat sätt än genom att finansiera genom FundedByMe, och det beror på att lådorna är dyra, helt enkelt. Däremot kommer jag troligtvis, på grund av att 69 personer förbeställt rollspelet, gå upp i upplaga. Att beställa via FundedByMe är inte det enda sättet att skaffa sig rollspelet. När jag har ett tryck att visa skall jag gå både till SF-bokhandeln och Designtorget och kanske några fler butiker för att se om de är intresserade av det. Det kommer också att finnas till salu här på discordia.

Utöver det har jag även ett par tankar på att göra en expansion som kommer att vara nedladdningsbar ifrån discordia, och eventuellt kommer jag även att trycka upp ett par ex av den.

Håll utkik efter nästa nummer av Fenix. Jag är med på en intervju om rollspelet i den, så vill ni läsa mer om rollspelet så kan ni göra det i Fenix.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,