Som vanligt har jag en stor jävla hög av recensioner* i Fenix. Rollspelen Sägen, New Horizon, Null State, Teknochock, Leka med elden, Dresden Files och Maschine Zeit gås igenom. Jag har även recenserat en hög äventyr till En Garde! III och ett par moduler, bland annat Vornheim till Lamentations of the Flame Princess och Blood in Ferelden till Dragon Age. Den mest positiva överraskningen var Cities on the Edge till Transhuman Space, skriven av två svenskar och – håll i er – med citat av Göran Persson. Kan inte bli bättre.

Hela numret är dessutom fullproppat med fantastiska intervjuer med till exempel Kennet Hite (hjälte!) och superhjältar i Malmö av två av mina favoriter, Christoffer Krämer och Peter Hansson. Att jag sedan älskar Malmö är inte direkt en nackdel.

Tobias Radesäter har äntligen fallit till föga och tecknat ett äventyr till Supergänget. Det blir liksom inte mycket bättre. Så köp Fenix. Inte bara för att jag medverkar (enligt Tove hade Hite sagt att jag var den som skrev mest i tidningen. Han kan ha rätt.) utan för att det är en genuint bra tidning.
___________________________________
* Paradoxalt nog är jag bra i det här numret. Det var jag tydligen inte i det förra. Life’s a bitch. Det kan bero på att jag inte hade radikala åsikter i det här numret. Eller kanske på att det inte fanns något att vara radikal över i det här numret. Oh well.

Jag kan meddela att mina bedömningsgrunder inte har ändrat sig från förra numret, dock. Jag har väl bara åsikter som passar bättre den här gången. Jag? Bitter? Inte alls.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,