Jag tänkte samla ett par av de rollspelsnyheter som har nått mig genom förkylningsdimman.

Dragon Age RPG Boxed Set 2 är på gång och kan förbeställas från Green Ronin. Eftersom Dragon Age är ett av de nybörjarvänligaste spelen jag sett på år och dag så rekommenderar jag det verkligen. Dessutom är det ju Thedas! Jag ser fram emot en Kirkwallexpansion så att jag kan springa runt i staden och jaga tempelherrar även när jag spelar table top. Boxed Set 2 innehåller enligt uppgift möjligheten att bli Grey Warden. Jag tänker genast skapa en Alistair-klon som mina rollpersoner kan hångla upp. Ehum.

Purple Pawn pratar om Dungeon Morph Dice som jag ärligt talat bara MÅSTE ha, om inte annat för att de ser så coola ut.

Goodman Games – som även givit ut ett av mina favoritrollspel Etherscope – har tacklat det där med maffian på ett något oväntat sätt. Genom att ge ut en maffiamodul. Wiee!

I Juni ger Mongoose Publishing ut The Darklands till Lone Wolf RPG, som är ett måste för alla Ensamma Vargen-entusiaster. Jag älskar spelet bara på grund av nostalgin. Jag trodde aldrig jag skulle bli en Kai-lord igen. På Mongoose Publishing kan du också ladda hem en utgåva av deras tidning Signs & Portents helt gratis. De har med äventyr för Deus Vult bland annat.

Också via Purple Pawn så ser jag att Paizo tänker släppa en nybörjarlåda för Pathfinder. Mer nybörjarrollspel FTW!

På Indie Press Revolution kan man dessutom köpa ett tärningstorn med 25% rabatt. Men vem vill ha ett tärningstorn?

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,