Jag klipper ifrån min recension av Kagematsu i Fenix:

Kagematsu handlar om en vandrande ronin som av en slump hamnar i en by som vilar under ett hot. Kvinnorna i byn försöker få Kagematsu att stanna kvar för att hjälpa dem emot hotet. Skam, heder och kärlek är byggstenarna som utgör Kagematsu, inga direkt lätta känslor att ta sig an, men Kagematsu klarar det ganska bra, trots allt. Byns kvinnor har en rad sätt de kan försöka vinna hans kärlek på, och varje försök som lyckas sänker hotet mot byn. Huruvida försöket får Kagematsu att bli mer förälskad är upp till spelaren som spelar Kagematsu. Det som är mest intressant med rollspelet är att Kagematsu enligt reglerna måste spelas av en kvinna.

As it happens har jag ett ex av Kagematsu över. Kagematsu ges ut av Cream Alien Games, så är du intresserad av korta och eleganta rollspel (och inte vinner tävlingen) så rekommenderar jag verkligen att köpa ett ex.

Tävlingen pågår till på tisdag i nästa vecka, alltså den 12/7. Jag stänger för bidrag kl 12:00 på dagen och annonserar ut vinnaren lite senare när jag gjort mitt urval.

Hur vinner du?
Genom att berätta om din finaste kärleksskildring i rollspel. Har din rollperson någonsin varit kär? (För att inte begränsa för mycket så går det bra att beskriva konsoll-/datorspelskärlekar också, men penn- och pappersrollspel premieras).

Skriv en kommentar i kommentarsfältet med din beskrivning.
Du måste ange en fungerande mailaddy för att jag skall kunna skicka Kagematsu till dig.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,