Det var länge sedan jag skrev och jag har lyckats ta mig igenom hela resten av spelet, inklusive Deep Roads och Brecilian Forest. Jag valde att låta Zathrian dö, besvärjelsen är lyft. Harrowmont är kung i Orzammar numera. Jag var frestad att låta den andra snubben komma till, men han är så förbaskat omoralisk och osympatisk att jag inte riktigt klarade av det.

Jag och Shale har varit i Cadash Thaig och letat efter minnen och jag har dessutom lyckats hålla Zevran och Alistair intresserade, trots att jag har sagt till Zevran att vi bara är vänner. Jag misstänker att det är en bugg.

En annan bugg som driver mig till vansinne är att jag har lyckats klara av alla Questar för Blackstone Irregulars utom Greasing the Wheels vilket så klart gör att jag inte kan ta den sista questen för dem. Och det beror enbart på en bugg. Questen uppdaterar inte efter att jag har pratat med Hooded Courier i Denerims Alienage. Blast! som Alistair skulle ha sagt.

Ser Cauthrien är död. Det gjorde lite ont att döda henne. Hon är så vilseledd av Loghaine att jag knappt vet var jag skall ta vägen, men är man envis så är man. Oghren fick Summer Sword, även om jag hellre hade givit det till Sten. Fast han har Yusaris, så det är no big deal, kanske.

Jag glömde att prata med Anora, så hon högg mig i ryggen den ormen. Men å andra sidan var jag inte förvånad, det gjorde hon ju när jag skulle ut ifrån Howes hus också. Jag ser det som en bonus. Jag behövde inte känna mig så jävlig när jag dekapiterade Teyrn Loghaine. Jag får alltid dåligt samvete. Alistair fick göra det åt mig.

Nåväl. Alistair och Guaryn skall så klart gifta sig, Morrigan är på smällen med Alistairs barn och GUDARS vilken såpopera det här blev.

Slutstriden i Denerim väntar. Jag är förhoppningsfull. Jag kan förmodligen börja spela igenom Awakening inom kort.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om ,