Jag var på Gamex i lördags för att delta i RadioGamer. Det inbegrep bland annat att springa genom Gamexmässan på jakt efter pressrummet. Jag gick helt fel och förirrade mig en kort stund in på mässan som var förvillande lik Gamescom, bara i mindre format. Samma stora planscher på Battlefield 3, samma Mass Effect 3 upphäng på plats, och samma höga, nästan olidliga ljudnivå. Jag känner mig djupt tacksam över att jag sedan Gamescom hade ett par extra öronproppar till hands. Det är ett hett tips btw. Spelmässa = öronproppar. Det borde vara en ryggradsreflex. En instinkt.

venndiagram_gamex

Jag satt i vilket fall som helst i en panel tillsammans med den excellenta och oefterhärmliga Ina Bäckström, speldesignstudent, StarCraft-korrespondent och allmän spelvetare. Vi diskuterade spelutveckling, men som vanligt så spaceade vi ut lagom mycket både hit och dit. Tydligen tappade RadioGamer en hel del av materialet, men vi finns med lite i alla fall.

En annan grej som drabbade mig på Gamex som jag inte direkt var beredd på och som kändes jävligt mysko var att jag mötte… mina fans? Det kändes overkligt. Så overkligt in fact att jag har förträngt det redan.

Läs mer intryck av Gamex på Svampriket och Spelkriget. Nuff said. Rekommenderar särskilt Malins exposé ;).

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,