Vissa böcker, upplevelser och händelser är så pass fascinerande, underhållande eller speciella att jag aldrig vill att de skall ta slut. Tyvärr gör de ju det, och oftast när de flesta frågorna infunnit sig.

Warden’s Keep köpte jag för 63 kronor för att få spendera lite mer tid med Alistair, Wynne, Morrigan, Leliana och Zevran. Istället fick jag standardgamerpaketet 1A, med en ny dungeon och nya questar som egentligen inte tillför så mycket till spelet per se. Möjligtvis får jag lite mer XP och efter att questen är avklarad, även ett ställe att lagra allt skräp jag samlar på mig som jag egentligen inte vet om jag kommer att behöva.

Warden’s Keep adderar inte mycket i form av underhållning. Det adderar dock en hel del i form av gameplay. Dels är det ett nytt område att besöka och jag kan dra ut på spelet tills det oundvikliga händer, dvs jag åker till Redcliffe och sätter igång slutstriden, men ur det perspektiv som jag uppskattar mest av Dragon Age Origins – exposition, spelarpersonsutveckling, konversation – tillför Warden’s Keep ytterst lite.

Är jag besviken? You bet your ass.

En halvsexig lustdemon av fem möjliga.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,