Oooh bebe! Ännu ett outsägligt coolt TowerDefense, den här gången med spöken, vampyrer, dinosaurier och fladdermöss! Kan det bli bättre? Det är SuperSquawk Software som har gjort spelet och absolut inte utan humor.

(Det stör mig lite att jag måste hitta en video på nätet på gameplay. Jag menar, kom igen? Är det inte det utvecklarnas hemsidor är till för?)

The Creeps är ett snabblärt men svårbemästrat spel, som kräver all uppmärksamhet. På min iPhone 3G är det dessutom segt, så jag ser fram emot att kunna köra det på min iPhone 4 för att känna skillnaden. Överlag är Spelet dock mycket trevligt balanserat. Tornen introduceras i precis rätt takt och det krävs lite eftertanke om man som jag tänker köra perfekt på varenda bana. Det är förvisso lättare sagt än gjort, eftersom det finns vissa banor som jag än så länge inte lyckats klura ut tricket med. Med det sagt så vill jag också påpeka att det är banor som inte nödvändigtvis tillhör de “svåraste”, de är bara knepiga i största allmänhet.

Det finns sex ytterligare level packs till spelet, och för det får man betala 7 kr per paket. Det är ganska mycket för vad man faktiskt får, men å andra sidan skall jag inte klaga. Jag har fått ut åtskilliga timmars gameplay för de sju kronorna.

Jag tycker om the Creeps. Allt från ljudeffekter till grafik stämmer bra ihop och det bildar en trevlig enhet på skärmen och i öronen. Nackdelen med spelet är att det drar mycket batteri och att det tar – för perfektionisten – många omspelningar för att lyckas perfekt med en bana.

Fyra fladdermöss som säger “iih!” av fem möjliga.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,