När man inte kan sova, som jag just nu, och sitter uppe mitt i natten med inget att göra kan man passa på att gå in på RiotMinds hemsida och glädjas över deras enorma generositet. De har lagt upp hela Drakar och demonerkatalogen på sin hemsida för nedladdning. Undantaget är Svavelvinter, som ju har blivit ett eget rollspel.

Det är över 60 böcker, och närmare 30 års rollspelshistoria som nu finns tillgänglig för eftervärlden i digitalt format.

Det behövs kanske inte sägas (men jag gör det ändå) att jag har mycket av det här materialet redan i mina gömmor. Fram till Chronopia i alla fall. När det släpptes hade jag gått vidare till engelska rollspel och Kult.

Vilket fantastiskt material det här ändå är. Om inte annat så är det en skatt för en person som jag som är benägen att göra research. Så tack RiotMinds. Det är oerhört generöst att låta oss rollspelsnördar få tillgång till denna skatt. Jag anar att det kommer att spelas mycket Drakar och demoner i Påsk.

UPPDATERING: Det verkar som rättighetssituationen är lite skakig på det här. Jag har därför plockat bort länken till RiotMinds och har huttat alla PDF:er eftersom jag inte tycker att det är okej att sprida stuff hur som haver. Få åtminstone ett okej från de som faktiskt innehar rättigheterna till prylarna. Ja, jag är en mossig moraltant.