Rebel, Rebel är 204 på listan och det 77:e äventyret jag skriver i 20.000-teckenprojektet. Äventyret är skrivet för Stjärnornas krig, utgivet av Äventyrsspel, översatt från West End Games utgåva.

Det här äventyret är tillägnat två personer som haft stort inflytande över mitt liv och min tillvaro. Carrie Fisher som med sin gestaltning av prinsessan Leia gav mig en tidig förebild och David Bowie som med sin musik inspirerande nya äventyr.
Jag vet att jag inte kan leva upp till någon av dem, men av dem har jag lärt att den enda jag behöver leva upp till är mig själv.

I den skumma belysningen i baren var det svårt att urskilja ansikten men det var nästan omöjligt att missa den unge mannen som att i ett hörn och såg sig omkring. Hans knä skuttade upp och ner av nervositet och fingrarna plockade på det lilla datakortet han höll i.
En hjälmbeklädd individ gick fram till bordet och frågade ”är du Sardo Bau?” mannen tittade upp. ”Vem frågar?” individen tog av sig hjälmen och mannen bleknade. En kvinnoröst ”jag frågar”.

Det var först när servitrisen gick förbi för att se om den nervöse mannen i hörnet ville ha mer att dricka som mordet upptäcktes.

Mannen var död och datakortet saknades.