Äntligen! Nu har jag äntligen gjort klart ännu ett 20.000 teckenäventyr. Slaget om Christchurch är det fjortonde äventyret ut i 20.000 tecken serien. Äventyret är skrivet för Cthulhu Tech, vilket kan förklara varför det tog sådan tiiid.

20KTP_SlagetOmChristchurch

“HQ kom” Engeln stod bredbent vid en liten grupp civila som fångats i den häftiga konflikt som blossat upp mellan Migou och New Earth Government i den lilla staden Christchurch på den engelska kusten.
“HQ här, kom”
“Delta Echo Charlie. Vi har hittat ett gäng civila. Två av dem är Ashcroft. Väntar på order, kom” Engelpiloten såg ner på de oskyddade civilisterna. Att lämna dem här vore lika med mord.
“Uppdraget har prio, jag upprepar, uppdraget har prio. Slut kom.”
Piloten suckade djupt innan svaret ljöd genom etern. “Det är uppfattat, klart slut.” Piloten tog ett par andetag för att centrera sig och gick sedan ner på knä med sin klumpiga mecha för att förklara för en grupp på fem människor att en stentavla hade prioritet över deras liv. Stanken av ozon, eld, brinnande kroppar och smält gummi låg tjock över slagfältet. En gång i tiden var Christchurch en stillsam storstad. Nu har det blivit en krigsskådeplats.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,