Cordyceps Sinensis är det sextioförsta äventyret i 20.000-teckenprojektet och är gjort för Hunter the Vigil. Anledningen till att äventyr 61 kommer på 31:a plats är för att jag är trött på att vänta på att publicera det. Det är ju redan klart.

20KTP_CordycepsSinensis

I den illa upplysta kinabutiken hade Murdoch hittat vad han behövde. Den lilla kvinnan hade nickat kort när han på trevande kantonesiska beskrivit vad han behövde.
“Det är starkt preparat” hade hon sagt. “Växer på en särskild plats. Ta inte för mycket.”
Murdoch lyssnade knappt på kvinnan. Han hade betalat ett hutlöst pris för svampen och var näst intill kallsvettig när han kom hem och kunde tillreda den. Smärtan från cancern fick svetten att rinna, droppa i ögonen och svida i munsåren. Som ett resultat av smärtan lade Murdoch inte heller märke till hur blek svampen var, eller den underliga muskartade doften som steg ifrån den. När Murdoch väl fått i sig sin dos släppte smärtan, som ett under, av den smärtstillande placeboeffekt han förväntade sig. Han gick tacksamt och lade sig på soffan.

Mannen som tre timmar senare med ryckiga rörelser satte sig upp var inte längre Randolph Murdoch, utan något helt annat. Han visste bara inte om det än.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,