Jag höll på att dö av glädje igår. Dragon Age Inquisition har fått ett releasedatum. Det betyder att jag har tagit ut semester (I kid you not, tre dagar, måste ha tid att spela det minst två gånger på raken, gärna fler), och att jag med spänning väntar på mer information om Collector’s Edition, för den skall jag ha, så klart. Jag skall ha ALLT!

9:e oktober är det sagt. Det är 169 dagar kvar. Det är andra gången jag har gått och väntat på ett spel på det här viset. Första gången var Mass Effect 3. Jag kom in i BioWare-junkieträsket lite sent, om en inte räknar att jag satt och spelade Neverwinter Nights och Baldur’s Gate som en galning, förstås. Men nu är det alltså på gång, fixen jag har väntat på sedan sista DLC:t i ME3 spelats sönder till oigenkännelighet.

Gå in på EAs Dragon Age sida och förbeställ. Tydligen kommer det att finnas mounts. Frågan är om jag kommer att lyckas undvika att förboka på alla butiker. Jag ser SÅ fram emot det här spelsläppet. Det värker nästan lite i bröstet av längtan. Tills dess har jag en trailer att kolla på.

Som Varric säger:

Might wanna watch yourself. Raining demons out here.

Btw, jag har väl nämnt att jag av ren fangirlentusiasm var tvungen att bygga ringar baserade på Inquisitorns hand på Gamex-planschen?

Det här är de färdiga ringarna.

Det här är de färdiga ringarna.

Det är nästan så att jag känner för att dra ihop en liten grupp att spela Dragon Age-rollspelet med. Bara för att ha något att fangirla ner mig i tills det är dags för spelsläpp. Åh. En kampanj… *stjärnor i ögonen* etc.