Jag satte mig ner för att spela lite DLC igår, eftersom det är en av de dagar jag tar ledigt ifrån rollspelskrivandet. Istället ägnade jag mig åt lite DLC som jag äntligen kan ta ner nu när jag bytt ut min miniskula Xbox 360 HD till en rejäl grej på 250 GB.

Först ut var Normandy Crash Site. Och det är tur att det är gratis.

Jämför man – och det tänker jag göra, tack så mycket – med Dragon Age: Origins Return to Ostagar så… ja jävlar, det är så mycket sämre. STILLBILDER? Give it up! Vad är poängen med att åka till Normandys kraschlandning om inte för att få lite tårar vrungna ur de motsträviga tårkanalerna? Hitta dog tags? Meh! XP? Ja, XP och lite Element Zero är det enda försvaret för att spela just den här snutten med DLC. Här hade BioWare världens superchans att traumatisera Shepard för livet och vad får vi? Lite stillbilder och en halvhjärtat skriven datalogg.

En dogtag av fem möjliga.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,