Ja, vad kan jag säga? Jag är lvl 12 med en female trooper som heter Raivi, och som tar sig fram igenom världen med lagom snubblande steg. Tyvärr är Apples fantastiska dundermus mindre fantastisk när det kommer till gaming, så jag misstänker att i all utläggsyran jag har ägnat mig åt för att få SWTOR att funka, så kommer jag även att investera i en razermus med sladd och scrollhjul.

Awww. Söta ljussablar! Jag måste spela Jedi!

Awww. Söta ljussablar! Jag måste spela Jedi!

Utöver de rent tekniska struligheterna – jag kör windows via Boot Camp på min iMac vilket fungerar alldeles utmärkt – så är jag mycket nöjd både med spelet och de eleganta lösningar som BioWare har gjort i detta tämligen unika MMO. Jag är redan kär i min companion och kämpar med näbbar och klor för att vinna hans affection. Hur jag än vänder och vrider på det får jag nämligen starka vibbar av strukturen i Knights of the Old Republic, Dragon Age och Mass Effect. Om jag säger att BioWare har tagit det bästa av två världar och mosat ihop det till något som lovar att bli minst lika bra eller ännu bättre så ljuger jag inte. Men jag skall inte gå in på för många detaljer. Jag har inte spelat tillräckligt länge för att uttala mig om riktigt allt. Jag fick ju nyss tillgång till specialegenskaper, så jag tror bestämt jag måste kasta mig in in i en galax långt, långt borta för mycket länge sedan igen.

För säkerhets skull.

Jag kan sluta när jag vill.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,